Op Chania Airport bieden wij uw gasten de sleutel van de accommodatie aan. Dat kan 24 uur per dag. Bij dit aanbod kun je er als eigenaar voor kiezen de mensen iets extra’s aan te bieden, bijvoorbeeld een basis welkomspakketje (water, wijn en koekjes). De keyservice is niet alleen het overhandigen van een sleutel, ook informatie over vervoer naar de accommodatie wordt ter plekke gegeven. Voor informatie over de accommodatie zelf is er de mogelijkheid een filmpje te maken, waarin u de specifieke informatie over de accommodatie aan uw gasten laat zien. Vertalingen naar Engels, Grieks en Nederlands regelen, indien verzocht, wij.

Kosten

MiaCassa Keyservice werkt met een affiliating program. Dit houdt in dat u uw accommodatie keyservice al aan kunt bieden voor 1 euro per afgifte van één sleutel. Extra’s als welkomspakketjes worden wel doorberekend. Lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Per sleutel overdracht betaalt u aan ons 20 euro. Heeft u meerdere accommodaties die zich aanmelden voor de service (al dan niet in eigen bezit, het mogen dus ook accommodaties van vrienden zijn!) dan betaalt u per aangemelde accommodatie 1 euro minder voor uw eigen accommodatie keyservice. Met andere woorden: U hebt 1 accommodatie en meldt 7 extra accommodaties aan, u krijgt dan 7 euro korting en betaalt dus 13 euro per key afgifte. Het minimaal te betalen bedrag is 1 euro. Uw vrienden betalen wel de 20 euro per keer, mits u anders afspreekt of mits zij ook mensen aanmelden. Let op: Dit aanbod geldt alleen voor de keyservice (inclusief filmpje enpersoonlijke informatie aan gasten over bijvoorbeeld vervoer ter plaatse), mogelijkheden voor extra opties en de kosten daarvan worden hieronder vermeld.

Extra opties

Filmpje

Ten eerste bieden wij de mogelijkheid uw filmpje te vertalen. U maakt het filmpje en geeft ons de tekst in het Grieks, Engels of Nederlands (geschreven in een document). Wij zorgen voor de voice-over in de 3 talen. De kosten voor de vertaling hiervan zijn 25 euro.

Voorwaarden filmpje: U maakt het filmpje en zet dit op YouTube. Advies van ons: maakt het niet langer dan 4 minuten. In uw filmpje laat u uw accommodatie natuurlijk op een zo mooi mogelijke manier zien. Zijn er zaken die belangrijk zijn voor uw gasten om te weten, meldt dit dan ook! Het filmpje zonder vertalingen of met uw eigen vertalingen wordt de gasten gratis aangeboden via een QR-code bij aankomst.

Welkomspakketje

Uw gasten hebben vaak al een lange reis achter de rug. Zij willen zo snel mogelijk naar hun accommodatie. Wat zou het mooi zijn als zij daar ook direct kunnen genieten van een hapje en een drankje! MiaCasa kan dit verzorgen. Wij maken basis pakketjes voor uw gasten die zij op het vliegveld, samen met de sleutel en de QR-code ontvangen. In het pakketje zit standaard een fles water, een fles wijn (uiteraard gemaakt op Kreta!) en een lekkere versnapering. Zo kan uw gast even genieten en lekker bijkomen zonder eerst naar de supermarkt te gaan! De kosten van één basispakket zijn 6 euro. Wilt u een speciaal pakketje samenstellen dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar!

Inschrijvingskosten

Om deel te nemen aan ons programma vragen wij eenmalig een bedrag van 25 euro. Dit bedrag kunt u zien als borg, het wordt van uw eerste rekening afgetrokken. Het bedrag geeft ons de zekerheid dat u daadwerkelijk gebruikt maakt van de service.

Extra kosten?

Nee!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.